سید حسام نواب صفوی از بازیگران عرصه سینما و تلویزیون که خود حقوقدان است، در همایش تقدیر از پذیرفته شدگان آزمون وکالت گروه آموزشی حسن زاده حاضر شد و حضور در این جمع را حضور در یک جمع خودی دانست.
به گزارش سایت وکیل راهنما، وی با تبیین جایگاه وکالت، وکیل مدافع خوب را وکیلی دانست که برای دفاع از پرونده موکل خود به مکتوباتی که به قاضی تحویل میدهد، بسنده نکند و با صحبتهای شفاهی و مستمر از حق او دفاع کند.
نواب صفوی خاطرنشان کرد که یک وکیل خوب باید این قدرت را داشته باشد که طی دو دقیقه، شرح ماوقع را برای دادگاه تعریف و از موکل خود دفاع کند.
وی در پاسخ به این سؤال که «سختترین پروندهای که تاکنون وکالت کرده و منجر به موفقیت شده، چه پروندهای بوده؟» از پروندهای سخن گفت که به او گفته بودند مربوط به دو آپارتمان کوچک است؛ اما پس ا ورود به پرونده متوجه شده که مربوط به یک برج عظیم است. وی گفت در این پرونده موفق شده است که قرار مجرمیت ۱۲ نفر را بگیرد.
این بازیگر سینما گفت در همین زمان مشغول بازی در نقش نواب صفوی در فیلم «معمای شاه» بوده که عدهای که او را در خیابان لالهزار تهران دیدند، میگفتند نواب صفوی زنده شده.
وی ادامه داد: پرونده دیگر مربوط به یکی از همکاران سینمایی ما بود که قصد شوخی با من را داشت و در فیلمها زیاد از نام من استفاده میکرد که این پرونده خیلی جنجال به پا کرد.
این بازیگر حقوقدان در ادامه سخنانش، مشاغل منشعب از حقوق همچون کارشناسی حقوق، وکالت و قضاوت را بسیار حساس توصیف کرد و گفت من لیسانس سینما داشتم، بعد لیسانس حقوق گرفتم و پس از آن کارشناسی ارشد جزا و جرمشناسی از دانشگاه تهران گرفتم و ان شاءالله تا دکتری پیش میروم.
وی به همه حضار توصیه کرد کتابهای حقوق بهخصوص آیین دادرسی مدنی و جزایی را مطالعه کنند.
حسام نواب صفوی در پایان این مراسم در پاسخ به سؤالی درباره گفتمان وکالت صالحانه گفت اگر وکیل پروندهای شوم که در آن به این نتیجه برسم که دفاع از موکلم اشتباه است و مقابل حق قرار میگیرد، طرف حق را خواهم گرفت.