ردیس شعبه ۳۲ دیوان عالی کشور، توضیحاتی را در خصوص تأیید حکم قصاص و اعدام امیرحسین پورجعفر قاتل ستایش قریشی دختربچه ۶ ساله افغانستانی، ارائه کرد.
به نقل از دیوان عالی کشور، رضا فرجاللهی درباره پرونده قاتل ستایش اظهار کرد: دادنامه شعبه هفتم دادگاه کیفری استان تهران درباره محکومیت «امیرحسین پورجعفر کتمجانی» راجع به قتل عمدی و زنای به عنف و جنایت بر میت با لحاظ اصلاحاتی بر اساس مواد ۱۳۳ و ۳۸۲ قانون مجازات اسلامی در شعبه ۳۲ دیوان عالی کشور ابرام شده است.آزمون وکالت
بر اساس این گزارش، ۲۳ فروردین بود که گزارشی مبنی بر وقوع قتل یک دختر بچه ۶ ساله افغان در روستای خیرآباد ورامین تحویل مراجع قضایی شد. گزارش حاکی از آن بود که ستایش قریشی که به گفته پدر او یکشنبه ۲۲ فروردین برای خرید بستنی از منزل خارج شده، دیگر به خانه بازنگشته است.
در تحقیقات اولیه مشخص شد که پسر ۱۷ ساله همسایه که دچار وسوسه شیطانی شده بود او را ربوده و پس از تجاوز او را به قتل رسانده بود.آزمون وکالت
با اعلام این گزارش، دادستانی این شهر بر رسیدگی ویژه و خارج از نوبت به پرونده تأکید کرد و از نخستین لحظات وقوع این جنایت، رسیدگی به این پرونده به طور ویژه و خارج از نوبت در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.
انتهای پیام
کانال گروه آموزشی حسن زاده: https://telegram.me/vakilrahnama1
وب سایت وکیل راهنما:www.vakilrahnama.com
نوشته توضیح دیوان عالی کشور درباره تأیید حکم قاتل ستایش اولین بار در دادآزمون پدیدار شد.