بخشی از اظهارات نماینده دادستان خطاب به امیرحسین آزاد، متهم ردیف اول پرونده مؤسسات مالی البرز ایرانیان، آرمان، ولیعصر و فردوسی:
شما در سن ۲۴ سالگی ۲ میلیارد سرمایه داشتید و حال در سن ۳۰ سالگی فقط یک ملک در پاسداران به ارزش ۵۰ میلیارد تومان دارید که به نام شما، همسرتان و آقای قریانی و همسرش است.
ملک زعفرانیه به نام همسر شما و خودروی لندوور که ۵ میلیارد تومان ارزش گذاری شده و بنزی که در پارکینگ خانه همسر شما پیدا شده است.
عنوان می کنید سفرهای خارجی را پول شخصی رفتهاید. توضیح دهید سفرهایی که با هواپیمای شخصی با همسرتان میرفتید و در جزایر سکونت داشتید هزینهاش را از کجا آوردید؟
شما برای پرداخت بازپرداخت سپرده گذاران ملکی را که پنج تا ۶ میلیارد ارزش داشت با یک میلیارد گران تر می خریدید اما با فروشنده شرط می کردید که یک میلیارد را نقدی پرداخت کنید و ما بقی را تا ۳۰ درصد تسهیلات بدهید و مالکان به دلیل رکودی که در بازار وجود داشت طمع میکردند و ملک خود را میفروختند و شما چند روز بعد همان ملک را یک میلیارد ارزانتر میفروختید و این چرخه ادامه داشت تا بتوانید سپردههای بیشتری جذب کنید.
در ۲۴ سالگی چه توانایی داشتید که آقای قریانی با سابقه بانکی به شما مراجعه کرد تا شریک او شوید جز اینکه پدر و پدر همسرتان دارای نفوذ بودند. پدرتان از استانداران سابق و پدر زن شما استاندار فعلی بندرعباس است.
متهم می گوید با تمام سپرده گذاران تسویه کرده و شاکی ای ندارد در صورتی که تمام پولها را بانک مرکزی داده و از حساب بیت المال رفته است.
ایشان اخلال عمده در نظام اقتصادی را قبول ندارد. قانونگذار اخلال عمده را شرح کرده. یکی از شروط اخلال عمده، وجوه کلان است. بالغ بر ۱۴۰۰میلیارد بدهی داشتید و میگویید در اقتصاد بزرگی که وجود دارد ما کلان نبودیم؟ بله اقدامات شما کلان بوده است. شاید از منظر شما کلان نباشد.